AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiş dudak görmek

Kahve falında şiş dudak görmek

Kahve falında şiş dudak görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, evleneceğinize, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, hayatın kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şiş dudak gördüyseniz:

  • Zihinsel yapınızın çok aktif olması nedeniyle altından kalkamayacağınız hiçbir sorun gözükmüyor.

Kahve falında dudağın şiştiğini görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında dudak şişmesi görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında şişmiş dudak görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında dudağını şiş görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dudaklarının şiştiğini görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında alt dudağının şiştiğini görmek hedeflerine kavuşacağına, zengin bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudağını şişmiş görmek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, günah işlemekten korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağın şişmesini görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, ana baba dualarının alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir