AnaSayfa / Genel / Kahve falında duayı okuyamamak

Kahve falında duayı okuyamamak

Kahve falında duayı okuyamamak güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında duayı okuyamamak gördüyseniz:

  • Geç kalmış sayılmazsınız.

Kahve falında dua okumaya çalışmak artık kötü günler yaşamayacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına yorulur.

Kahve falında dua okuyup üflemek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında dua okuyan hoca görmek işlerinin duracağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında dua okuyan insanlar görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında ezan okunurken dua etmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine dua okutmak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında dua okuyarak uçmak hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duayı okuyamamak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir