AnaSayfa / Genel / Kahve falında dua yazılı kolye görmek

Kahve falında dua yazılı kolye görmek

Kahve falında dua yazılı kolye görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, uzun yıllar yaşayacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dua yazılı kolye gördüyseniz:

  • Akıldan veya sağduyudan çok uzak hareketleri olan kişiler sizi şaşırtabilirler.

Kahve falında dua yazılı kolye görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında kuran yazılı kolye görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuran yazılı altın kolye görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine inanılır.

Kahve falında isim yazılı kolye görmek sorunların bu sayede aşılacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işarettir.

Kahve falında arapça dua yazısı görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kağıtta yazılı dua görmek sıkıntılarını atlatacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında kağıda yazılmış dua görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında dua yazısı görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir