AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitap okumaya çalışmak

Kahve falında kitap okumaya çalışmak

Kahve falında kitap okumaya çalışmak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, satışların düşeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına inanılır.

Kahve falında kitap okumaya çalışmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeniz durumunda bazı geri dönüşler alabilirsiniz.

Kahve falında kitap okumaya çalışmak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kitap okuyan görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında kitap okuyup bitirmek arzuların gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında okuma kitabı görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine delalettir.

Kahve falında kitap okuyamamak işi ne olursa olsun severek çalışacağına, yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında kitap okuyan birini görmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına inanılır.

Kahve falında ayetel kürsi okumaya çalışmak kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dua okumaya çalışmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir