AnaSayfa / Genel / Kahve falında dua etmeye çalışmak

Kahve falında dua etmeye çalışmak

Kahve falında dua etmeye çalışmak rakiplerin teker teker alt edileceğine, tövbelerinin kabul olacağına, iftiraya uğrayacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya yorulmaktadır.

Kahve falında dua etmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara cevap arayabilirsiniz.

Kahve falında dua etmeye çalışmak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına alamet eder.

Kahve falında dua ezberlemeye çalışmak ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında dua okumaya çalışmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında yardım etmeye çalışmak yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ikna etmeye çalışmak rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birine yardım etmeye çalışmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kavga etmeye çalışmak hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında birini ikna etmeye çalışmak eksiği kendinde bulacağına, her konuda gelişme gösterileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir