AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezan okumaya çalışmak

Kahve falında ezan okumaya çalışmak

Kahve falında ezan okumaya çalışmak kazancını katbekat arttıracağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ezan okumaya çalışmak gördüyseniz:

  • Riskli görünen yeni fikirlerin olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında ezan okumaya çalışmak hem yıpranacağına, işyerini kapatacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun ezan okuduğunu görmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında sabah ezan okunduğunu duymak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ezan okunurken uyanmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ezan okunmasını istemek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalet eder.

Kahve falında ezan okuyan görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına işaret eder.

Kahve falında ezan okunurken duymak koyu sohbetler edeceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına yorulur.

Kahve falında ezanın okunduğunu görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir