AnaSayfa / Genel / Kahve falında dua eden erkek görmek

Kahve falında dua eden erkek görmek

Kahve falında dua eden erkek görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, koltuğunun da yükseleceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dua eden erkek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kararlar almadan önce olan biteni iyice öğrenmenizde fayda var.

Kahve falında dua eden erkek görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, rızkın gittikçe azalacağına işarettir.

Kahve falında dua eden el görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, zor durumlarda kalacağına işarettir.

Kahve falında dua edememek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta dua edenleri görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında dua eden insanlar görmek umutsuz olacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dua edeni görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dua eden kadın görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında dua eden bebek görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir