AnaSayfa / Genel / Kahve falında dua edememek

Kahve falında dua edememek

Kahve falında dua edememek yeni işlerin geleceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında dua edememek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dua edeni görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dua eden kadınlar görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet eder.

Kahve falında dua eden kadın görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında dua eden insan görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, sorunların tek kalemde silineceğine alamet eder.

Kahve falında dua eden hoca görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında dua eden bebek görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında dua edememek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dua eden birini görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir