AnaSayfa / Genel / Kahve falında dua eden el görmek

Kahve falında dua eden el görmek

Kahve falında dua eden el görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında dua eden el gördüyseniz:

  • Siz çalışan bir kimseyseniz mesleki açıdan bir çok gelişme olabilir.

Kahve falında dua eden el görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dua eden erkek görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, onlardan büyük hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında dua edememek onunla bir ömür mutlu olacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dua edenleri görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine delalet eder.

Kahve falında dua eden adam görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında dua eden bebek görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına yorulur.

Kahve falında dua eden insan görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dua eden kadın görmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir