AnaSayfa / Genel / Kahve falında dua eden kadın görmek

Kahve falında dua eden kadın görmek

Kahve falında dua eden kadın görmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dua eden kadın gördüyseniz:

  • Baskı altında dahi asaletinizi bozmamalısınız.

Kahve falında dua eden kadınlar görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına delalet eder.

Kahve falında dua eden kadın görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına delalettir.

Kahve falında dua eden birini görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dua edememek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, haksızlığa uğranacağına işarettir.

Kahve falında dua eden insanlar görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında dua eden adam görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dua eden insan görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dua eden hoca görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, onurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir