AnaSayfa / Genel / Kahve falında dua edeni görmek

Kahve falında dua edeni görmek

Kahve falında dua edeni görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, hem hayatının kurtulacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dua edeni gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz sizin için ilham verici veya bilgilendiri olabilir.

Kahve falında dua eden el görmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalet eder.

Kahve falında dua eden adam görmek tatsız haberlerin alınacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dua edenleri görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dua eden kadınlar görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dua eden erkek görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta dua edenleri görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Kahve falında dua eden hoca görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dua eden birini görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir