AnaSayfa / Genel / Kahve falında dua beklemek

Kahve falında dua beklemek

Kahve falında dua beklemek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında dua beklemek gördüyseniz:

  • Uyumsuzlukları giderme veya sizin bakış açınızı anlamalarını sağlama şansınız yüksek olabilir.

Kahve falında dua beklemek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında bebek beklediğini görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kapının önünde beklemek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm saatini beklemek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında yardım beklemek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyametin kopmasını beklemek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yol beklemek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, günahtan temizlenmeye inanılır.

Kahve falında kendi ölümünü beklemek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, yüklü siparişler alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir