AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi ölümünü beklemek

Kahve falında kendi ölümünü beklemek

Kahve falında kendi ölümünü beklemek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi ölümünü beklemek gördüyseniz:

  • Küçük şeyleri büyüterek karşınızdakine saygısız tutumlar içine girmeniz olasıdır.

Kahve falında birinin ölümünü beklemek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ölüm beklemek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına delalettir.

Kahve falında kendi ölümü beklemek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm sırası beklemek kazancın her daim artacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölümünü beklediğini görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölümü beklemek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, gönül kapılarının açılacağına yorulur.

Kahve falında ölüm anını beklemek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölümünü beklemek önemli kişi haline geleceğine, çok daha fazla adım atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir