AnaSayfa / Genel / Kahve falında dosya vermek

Kahve falında dosya vermek

Kahve falında dosya vermek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, fakir çocukları giydireceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında dosya vermek gördüyseniz:

  • Size hayat hakkında akıl vermeye çalışan kişiler olabilir veya sizin gidişatınızla ilgili yorumlar yapabilirler.

Kahve falında şeffaf dosya görmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dava dosyası görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalet eder.

Kahve falında boş dosya görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dosya kaybetmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında mavi dosya görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı dosya görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde dosya görmek güzel ve doğru işler yapacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında pembe dosya görmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir