AnaSayfa / Genel / Kahve falında dosya kaybetmek

Kahve falında dosya kaybetmek

Kahve falında dosya kaybetmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dosya kaybetmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ihmal ya da refuse etmemenizde fayda var.

Kahve falında dosya kaybetmek kesesinin dolacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evrak dosyası görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz dosya kağıdı görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dosya imzalamak tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, işlerinden feragat edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz dosya görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında sarı dosya görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işarettir.

Kahve falında kirmizi dosya görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde dosya görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir