AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi dosya görmek

Kahve falında mavi dosya görmek

Kahve falında mavi dosya görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi dosya gördüyseniz:

  • Çevredeki kişiler o kadar kendi fikir, yol, görüş, inanç ya da düşünce sistemleriyle meşgul ki, onlarla aynı şeyi söyleseniz bile yanlış anlayabilirler.

Kahve falında mavi renkli dosya görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi dosya görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dosya aramak haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz dosya görmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz dosya kağıdı görmek kendisi ile baş başa kalacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında icra dosyası görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında dosya görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş dosya görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir