AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü anne babayı görmek

Kahve falında ölü anne babayı görmek

Kahve falında ölü anne babayı görmek hastalanacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına alamet eder.

Kahve falında ölü anne babayı gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında anne babayı ölürken görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına yorulur.

Kahve falında ölü anne babayı görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü anne baba görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü anne ve babayı görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, sorunların bu sayede aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü anne ve baba görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine tabir olunur.

Kahve falında babasının annesini aldattığını görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, konforunun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babayı boşanmış görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş olan anne ve babayı görmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir