AnaSayfa / Genel / Kahve falında dosya aramak

Kahve falında dosya aramak

Kahve falında dosya aramak müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında dosya aramak gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan ya da eleştiri dozunu arttıran kişiler sorun yaratabilir.

Kahve falında dosya aramak sorunların elbirliği ile aşılacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil dosya görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe dosya görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, çok önemli noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı dosya görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dosya imzalamak kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dava dosyası görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dosya vermek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, alim insanlardan sayılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah dosya görmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir