AnaSayfa / Genel / Kahve falında dosya imzalamak

Kahve falında dosya imzalamak

Kahve falında dosya imzalamak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında dosya imzalamak gördüyseniz:

  • Ufaklı büyüklü kazalar yaşamanız olasıdır.

Kahve falında dosya imzalamak içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, eline para geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iş sözleşmesi imzalamak kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına işarettir.

Kahve falında tapu imzalamak kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında anlaşma imzalamak anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında belge imzalamak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kitap imzalamak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kağıt imzalamak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine delalettir.

Kahve falında boş kağıt imzalamak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir