AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah dosya görmek

Kahve falında siyah dosya görmek

Kahve falında siyah dosya görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kazancında bereketin artacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, yeniden bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah dosya gördüyseniz:

  • Etkili pozisyondaki kişilerle iletişim kurmanız uzun süreli etkiler bırakmanızı sağlayabilir.

Kahve falında siyah dosya görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, malından ve parasından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dosya aramak işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında dosya görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına delalettir.

Kahve falında dava dosyası görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında boş dosya görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında evrak dosyası görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dosya evrak görmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet eder.

Kahve falında icra dosyası görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir