AnaSayfa / Genel / Kahve falında dostunun öldüğünü görmek

Kahve falında dostunun öldüğünü görmek

Kahve falında dostunun öldüğünü görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dostunun öldüğünü gördüyseniz:

  • Bir anda parlamanız mümkündür.

Kahve falında bir dostunun öldüğünü görmek içinin rahat edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir dostun öldüğünü görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dostunun öldüğünü görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dostunuzla barışmak evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir dosta sarılmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında aile dostu görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında dostunu dövmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir dostla barışmak hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir