AnaSayfa / Genel / Kahve falında dostunu dövmek

Kahve falında dostunu dövmek

Kahve falında dostunu dövmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, başarılarının bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında dostunu dövmek gördüyseniz:

  • Dominant kişiler veya eğilimler kısa bir süre için huzuru kaçırsa da, arkadaş veya akrabalarınızla bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında dostunu dövmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, şifa ve moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında en iyi dostunu görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında timsahla dost olmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Kahve falında düşmanı dost olarak görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalet eder.

Kahve falında dostunu öpmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında en yakın dostunu görmek alım gücünün zayıflamayacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dost edinmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine alamet eder.

Kahve falında dost kazığı yemek başarısının ve mutluluğunun artacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir