AnaSayfa / Genel / Kahve falında eş dost görmek

Kahve falında eş dost görmek

Kahve falında eş dost görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, zafer elde edeceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, mesleğinde atılım yapacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eş dost gördüyseniz:

  • Maddi, manevi veya parasal açıdan aşırılıklara kaçmamalı, hayatı basite indirgemelisiniz.

Kahve falında eş dost akraba görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eş dost görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin dostunu görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir dosta sarılmak büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanıyla dost olmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine delalettir.

Kahve falında dostuna sarılıp ağlamak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş dostunu görmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir dost görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir