AnaSayfa / Genel / Kahve falında dost bir köpek görmek

Kahve falında dost bir köpek görmek

Kahve falında dost bir köpek görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında dost bir köpek gördüyseniz:

  • Yapmadığınız şeylerden suçlanmak istemiyorsanız her şeyi açıkça ortaya koymanızda fayda var.

Kahve falında dost bir köpek görmek işlerine verimin hâkim olacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dost köpek görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, kişinin tek başına kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpekle dost olmak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya işarettir.

Kahve falında dost canlısı köpek görmek işsiz kalmaya, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında köpeğin dostluğunu görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, daha isabetli kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir dostu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dostundan ayrılmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanla dost olmak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir