AnaSayfa / Genel / Kahve falında dostla sohbet etmek

Kahve falında dostla sohbet etmek

Kahve falında dostla sohbet etmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dostla sohbet etmek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle vakit geçirmeniz boşluk hissini kapatabilir veya hayata farklı gözle bakmanızı sağlayabilir.

Kahve falında dostla sohbet etmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş biriyle sohbet etmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında sohbet dinlemek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, mutlu günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabalarla sohbet etmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşla sohbet etmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında şeytanla sohbet etmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine delalettir.

Kahve falında köpekle sohbet etmek helal lokma yiyeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla sohbet görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir