AnaSayfa / Genel / Kahve falında dostuna küsmek

Kahve falında dostuna küsmek

Kahve falında dostuna küsmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında dostuna küsmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yaptıklarınızın sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında dostuna küsmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dostunla küsmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşınla küsmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşa küsmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin insanla küsmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında eşle küsmek dostlarını da iyi seçeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında kardeşle küsmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin küsmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kişiye hep umut olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir