AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba ağlarken görmek

Kahve falında baba ağlarken görmek

Kahve falında baba ağlarken görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, hayır işleri yapacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baba ağlarken gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen şeyler varsa harekete geçmeniz, değişiklik yapmanız işe yarayacaksa değişiklikten kaçınmamanız gerekiyor.

Kahve falında ölmüş babamı ağlarken görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan baba görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında babayı ağlarken görmek ümitlerinin son bulacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babayı ağlayarak görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babanı ağlarken görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına tabir olunur.

Kahve falında anne babayı ağlarken görmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölü babayı ağlarken görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında baba ağlarken görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir