AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı ağlarken görmek

Kahve falında babayı ağlarken görmek

Kahve falında babayı ağlarken görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı ağlarken gördüyseniz:

  • Başkalarından onay veya yardım beklemeden hareket etmeniz, onay ya da destek bekleyerek harekete geçmenizden daha fazla işe yarayabilir.

Kahve falında anne ve babayı ağlarken görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ağlayan baba görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, kötü gününü de paylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında babanı ağlarken görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babayı ağlarken görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayarak babaya sarılmak rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine inanılır.

Kahve falında baba ağlarken görmek işlerinin baltalanacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş babanı ağlarken görmek kara kara düşünür olacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babanın ağlamasını görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir