AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayı ağlayarak görmek

Kahve falında ölmüş babayı ağlayarak görmek

Kahve falında ölmüş babayı ağlayarak görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babayı ağlayarak gördüyseniz:

  • Tutarsız kişilerden nefret ediyorsunuz.

Kahve falında ölmüş babanın ağlamasını görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağlayan baba görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında ağlayarak babaya sarılmak hak yolunu tutacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına işarettir.

Kahve falında ölen babasını ağlarken görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı ağlayarak görmek bunun da geleceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında babayı ağlarken görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında baba ağlarken görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, mutluluktan havalara uçulacağına alamet eder.

Kahve falında anne ve babayı ağlarken görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir