AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört mevsim görmek

Kahve falında dört mevsim görmek

Kahve falında dört mevsim görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, de zenginliğe kavuşacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  inanılır.

Kahve falında dört mevsim gördüyseniz:

  • Başkalarının yetersizlikleri nedeniyle bazı hatalar oluşabilir.

Kahve falında dört mevsimi yaşamak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, işlerin de hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında mevsimsiz yağan kar görmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mevsimsiz vişne görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mevsimsiz karpuz görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, yükünün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mevsimi olmayan meyve görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında mevsiminde ayva görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında mevsiminde yeşil erik görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir