AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsimsiz karpuz görmek

Kahve falında mevsimsiz karpuz görmek

Kahve falında mevsimsiz karpuz görmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mevsimsiz karpuz gördüyseniz:

  • Evli ya da birlikte çıktığınız biri varsa, onunla tartışmaktan kesinlikle kaçının.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevsiminden önce karpuz görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine inanılır.

Kahve falında mevsim dışı karpuz yemek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz yemek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında mevsimsiz karpuz yemek bir daha kopmayacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mevsimi olmayan karpuz görmek kendisini geliştireceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mevsiminde olmayan karpuz yemek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mevsiminde olmayan karpuz görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir