AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört kulak görmek

Kahve falında dört kulak görmek

Kahve falında dört kulak görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, gönlünce harcama yapmasına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında dört kulak gördüyseniz:

  • Ne kadar akılcı olursanız o kadar az şaşırırsınız.

Kahve falında kulağını kopmuş görmek kazanç kapılarının açılacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına işaret eder.

Kahve falında kulağının kanadığını görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulak çekmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında kulağına ezan okunmak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, hasta ise şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kulakları tıkamak her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iltihaplı kulak görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulak misafiri olmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında kulak doktoruna gitmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir