AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağını kopmuş görmek

Kahve falında kulağını kopmuş görmek

Kahve falında kulağını kopmuş görmek fal sahibinin fakirleşeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağını kopmuş gördüyseniz:

  • Etkili pozisyondaki kişilerin hayranlığını kazanabilir, dikkatlerini çekebilirsiniz ya da daha fazla toplum önünde olmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında kulağını delik görmek kendi işinin başına geçeceğine, doyasıya sefasını süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulak memesinin kanadığını görmek dertlerin ve sorunların artacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağının kanadığını görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine işarettir.

Kahve falında erkek kulağında küpe görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında kulak pamuğu görmek çok iyi giden işlerin duracağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kardeşinin kulağını görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak kopması görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kulak aktığını görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir