AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakları olmayan insan görmek

Kahve falında bacakları olmayan insan görmek

Kahve falında bacakları olmayan insan görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, gergin olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, hasta ise bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacakları olmayan insan gördüyseniz:

  • Sizi aramak isteyenler size ulaşamakta zorluk çekebilirler.

Kahve falında uzun bacaklı insan görmek malında azalmaya, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tek bacaklı insan görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında dört bacaklı insan görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bacağı kopan insan görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağı kopmuş insan görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üç bacaklı insan görmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında insan bacağı görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında bacaksız insan görmek geçiminin zorlaşacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir