AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan bacağı görmek

Kahve falında insan bacağı görmek

Kahve falında insan bacağı görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, ana baba duası alınacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan bacağı gördüyseniz:

  • Parasal konularda sizi yönlendiren, ya da yapacağınız bir yatırımda size yardımcı olan kişinin azizliğine uğrayıp, büyük bir zarara uğrayabilirsiniz.

Kahve falında bacağı kopan insan görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında bacaksız insan görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, kazancın sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında üç bacaklı insan görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına işaret eder.

Kahve falında uzun bacaklı insan görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında insanın bacağının kesildiğini görmek hayırlı kapılar açılacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bacakları olmayan insan görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dört bacaklı insan görmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacağı kopmuş insan görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir