AnaSayfa / Genel / Kahve falında donsuz kadın görmek

Kahve falında donsuz kadın görmek

Kahve falında donsuz kadın görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında donsuz kadın gördüyseniz:

  • Belli aksilik ya da olumsuzlukların nedeni astrolojik, biraz bekleyin.

Kahve falında donsuz kadın görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında donsuz dolaşmak sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında donsuz kalmak maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini donsuz görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında donsuz olmak hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında kadın misafir görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına alamet eder.

Kahve falında kadın uzvu yalamak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsü açık kadın görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir