AnaSayfa / Genel / Kahve falında donsuz kalmak

Kahve falında donsuz kalmak

Kahve falında donsuz kalmak çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında donsuz kalmak gördüyseniz:

  • Bir ya da birkaç mutluluğu yaşayabilmeniz için pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında donsuz kalmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini donsuz görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına inanılır.

Kahve falında donsuz olmak arzuların yerine geleceğine, dertlerine derman bulacağına yorulur.

Kahve falında donsuz dolaşmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, başarıların artacağına inanılır.

Kahve falında donsuz kadın görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerde kilitli kalmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yeni işler peşinde koşulacağına alamet eder.

Kahve falında aç kaldığını görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına işarettir.

Kahve falında araba altında kalmak zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir