AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini donsuz görmek

Kahve falında kendini donsuz görmek

Kahve falında kendini donsuz görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işarettir.

Kahve falında kendini donsuz gördüyseniz:

  • Ummadığınız anda beklenmedik bir pürüzle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kendini donsuz görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına delalet eder.

Kahve falında donsuz kadın görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında donsuz dolaşmak böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında donsuz olmak sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine yorulur.

Kahve falında donsuz kalmak çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir