AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini donla görmek

Kahve falında kendini donla görmek

Kahve falında kendini donla görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini donla gördüyseniz:

  • Doğru etki yaratmanız durumunda fırsatlar ard arda ortaya çıkabilir.

Kahve falında don kesmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında donmuş kar görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında don sütyen görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında donmuş fare görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında don değiştirmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yeni don görmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında donmuş hayvan görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kısa don giymek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir