AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş havuz görmek

Kahve falında donmuş havuz görmek

Kahve falında donmuş havuz görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş havuz gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konularda üzerine gitmeniz durumunda misliyle karşılık görme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Kahve falında donmuş havuz görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında dona pislemek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında donmuş gıda görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, bol bol moral depolanacağına işarettir.

Kahve falında kendini don atlet görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında donmuş bebek görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paçalı don görmek esenliğe kavuşacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin donmasını görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında donan deniz görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir