AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş ekmek

Kahve falında donmuş ekmek

Kahve falında donmuş ekmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, kişinin yasa düşeceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında donmuş ekmek gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya yöntemlerinizin sorgulanması veya eleştirilmesi hoşunuza gitmeyebilir.

Kahve falında donmuş ekmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, sevinçli haberlere inanılır.

Kahve falında donmuş domates görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz don görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında don aldığını görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında donlu adam görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dona kaka yapmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Kahve falında don satın almak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz paçalı don görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir