AnaSayfa / Genel / Kahve falında donlara doldurmak

Kahve falında donlara doldurmak

Kahve falında donlara doldurmak bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, ekmeğine leke süreceğine delalet eder.

Kahve falında donlara doldurmak gördüyseniz:

  • Dün duygusal iniş çikışlar söz konusu olmuş olabilir.

Kahve falında donlara doldurmak insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında donmuş yemek görmek ticarete adım atacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına delalettir.

Kahve falında donu düşmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş tavuk görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında don katlamak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında siyah don giymek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine inanılır.

Kahve falında donmuş çiğ et görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına yorulur.

Kahve falında don sütyen görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir