AnaSayfa / Genel / Kahve falında donup kalmak

Kahve falında donup kalmak

Kahve falında donup kalmak zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında donup kalmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizin öne çıkması size bazı avantajlar sağlayabilir.

Kahve falında donup kalmak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında donla kalmak zor günler geçirileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında don atlet kalmak yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında donuna çiş yapmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında don çıkarmak iş konusunda bir ortaklık kuracağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına alamet eder.

Kahve falında don hediye almak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işarettir.

Kahve falında donmuş koyun görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında donmuş nehir görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir