AnaSayfa / Genel / Kahve falında donarak ölmek

Kahve falında donarak ölmek

Kahve falında donarak ölmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında donarak ölmek gördüyseniz:

  • Ne kadar akışına bırakırsanız, o kadar fazla sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında donuz öldürmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında donarak ölmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında donarak öldüğünü görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında donmuş yemek görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, kar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında don atlet kalmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında donmuş şelale görmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski don görmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine yorulur.

Kahve falında donmuş fare görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir