AnaSayfa / Genel / Kahve falında döner koltuk görmek

Kahve falında döner koltuk görmek

Kahve falında döner koltuk görmek kazancın günden güne düşeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında döner koltuk gördüyseniz:

  • Hiç bir zaman nezaket kurallarını aşmadığınız için, ortaya çıkan şartlara da rahatlıkla uyum sağlayacaksınız.

Kahve falında döner koltuk görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak satışların düşeceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında döner satmak onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında ekmek arası döner yemek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında döner kapıdan geçmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tavuk döner görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında döner et görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında döner yemek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir