AnaSayfa / Genel / Kahve falında döner satmak

Kahve falında döner satmak

Kahve falında döner satmak manevi yönlerinin güçleneceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında döner satmak gördüyseniz:

  • Eğlencenin dozunu kaçırmamalısınız.

Kahve falında döner satmak kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine delalettir.

Kahve falında ekmek arası döner görmek ticaret ehli kimse olacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında döner bıçağı görmek umutsuz olacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında et döner görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş döner yemek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

Kahve falında döner koltuk görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında döner kebap görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında döner et görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir