AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurmacı görmek

Kahve falında dondurmacı görmek

Kahve falında dondurmacı görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, farklı şeyler deneyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dondurmacı gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine bağlı kalırsanız kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Kahve falında dondurma satın almak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dondurma koymak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında limonlu dondurma yemek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalettir.

Kahve falında kendini dondurma yerken görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dondurma yapmak tartışmaların son bulacağına, yeni şeyler keşfedeceğine delalet eder.

Kahve falında dondurma düşürmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında dondurma almaya gitmek risk almaktan özenle kaçınacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına yorulur.

Kahve falında dondurma vermek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir