AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma yapmak

Kahve falında dondurma yapmak

Kahve falında dondurma yapmak hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında dondurma yapmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimselere danışmaktan çekinmeyin.

Kahve falında dondurma yapmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında cevizli dondurma yemek hayırlı bir yuva kuracağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye tabir olunur.

Kahve falında dondurma aldığını görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına tabir olunur.

Kahve falında sade dondurma yemek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında dondurma hediye almak dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle dondurma yemek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına alamet eder.

Kahve falında dondurma dağıtmak gün sayacağına, rakiplerini alt edeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük dondurma görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir