AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma vermek

Kahve falında dondurma vermek

Kahve falında dondurma vermek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, ruhani önderlik yapacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında dondurma vermek gördüyseniz:

  • Son kullanma tarihi çoktan geçmiş kalıplar veya yöntemlerden kurtulmalı, işe yarayanlarıysa desteklemelisiniz.

Kahve falında dondurmacıdan dondurma almak maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle dondurma yemek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında böğürtlenli dondurma yemek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli dondurma yemek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rengarenk dondurma görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, derde ve kedere düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dondurma yedirdiğini görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında dondurma ısmarlamak aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli dondurma görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir