AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma koymak

Kahve falında dondurma koymak

Kahve falında dondurma koymak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dondurma koymak gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gitmesi, bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların şekle girmesi için sizin bazı kuralları yumuşatmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında dondurma koymak bahtının da çok parlak olacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına inanılır.

Kahve falında birine dondurma almak göreceği destekten dolayı moral bulacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dondurma vermek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dondurma görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine tabir olunur.

Kahve falında çok dondurma görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, çok kötü günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında dondurma dağıtmak kendisini çaresiz hissedeceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşıkla dondurma yemek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, yaşananları unutturacağına inanılır.

Kahve falında dondurma çubuğu görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir